Begeleiding & advies

Expertise & persoonlijk advies

Als apotheek zijn we expert op het gebied van medicijnen. Wij controleren (mits van toepassing) of het voorgeschreven medicijn samen gaat met de andere medicatie. Tevens adviseren wij u graag over een juist gebruik en mogelijke bijwerkingen. Dit doen we niet alleen voor de medicijnen op recept, maar ook voor medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn.

Voor een persoonlijk gesprek over uw medicatie bent u ook welkom in onze apotheek. Dit kan in een aparte ruimte om uw privacy volledig te kunnen garanderen. Tijdens het medicijngesprek bespreekt de apotheker samen met u, en indien nodig met de huisarts, uw medicijnen en het gebruik daarvan.

Handverkoop

Naast recept plichtige medicijnen kunt u ook bij ons terecht voor handverkoop artikelen. U ziet deze producten misschien niet allemaal uitgestald staan, maar we hebben ze wel op voorraad. Dit is een bewuste keuze, we willen graag het gesprek aan en een product adviseren wat past bij de klachten of wensen.

Wilt u meer weten over de gedachte hierachter, stel u dan gerust uw vragen aan een van onze medewerkers.

Medicatieoverzicht

Om veilige zorg te kunnen verlenen is een actueel medicatieoverzicht nodig. Daar hebben wij uw hulp bij nodig! Informeer ons bij wijzigingen in uw medicijngebruik, gebruik van vrij verkrijgbare middelen (zoals pijnstillers en vitamines), zwangerschap, borstvoeding, bijwerkingen, allergieën en alles wat voor uw medicijngebruik van belang kan zijn.

Tevens adviseren wij u om een actueel medicatieoverzicht, waarop ook allergieën en intoleranties vermeld staan, overal mee naar toe te nemen.

Contactformulier

  • Selecteer hieronder het onderwerp, vul uw gegevens in en stel uw vraag. Wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.
  • MM slash DD slash JJJJ