Herhaalmedicatie

Herhaalservice

Besteed u het liefst alles uit? Dan melden wij u graag aan bij onze herhaalservice. Wij regelen uw recepten en houden voor u bij wanneer nieuwe medicatie nodig is. Voordat uw medicatie op is ontvangt u van ons een bericht dat er nieuwe medicatie klaar staat in de apotheek. Die kunt u komen ophalen of laten bezorgen.

Nog niet ingeschreven bij de Zuidas apotheek, meldt u hier aan.

Meer eigen regie

Wilt u zelf meer inzicht in uw medicatiegebruik en het aanvragen van herhaalrecepten in eigen beheer nemen, dat kan met onze MedGemak app.

Nog niet ingeschreven bij de Zuidas apotheek, registreer uw gegevens en medicatiegebruik in de app. Wij nemen naar aanleiding hiervan contact met u op.

Staat u al ingeschreven bij de Zuidas apotheek, vraag dan een code bij de apotheek.

Liever niet via de app. Vul dan het onderstaande formulier in of laat de arts het recept digitaal of per fax (020-21 11 340) versturen naar de Zuidas apotheek. ​Zodra het recept ontvangen is nemen wij het in behandeling en zorgen ervoor dat de medicatie zo snel mogelijk voor u klaar staat in de apotheek of bezorgd wordt.

Aanmelden

Aanvraag herhaalmedicatie Apotheek Zuidas

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Voor het juist opstarten van deze service is het van belang dat de apotheek exact weet hoeveel voorraad er nog van de dagelijkse medicatie thuis aanwezig is.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Wanneer ik op ‘verzenden’ klik ga ik ermee akkoord dat de Apotheek tot wederopzegging de herhaalservice in overleg met mijn huisarts voor mij opstart.