« Terug naar vorige pagina

Herhaal medicatie

Sta je ingeschreven bij de Zuidas apotheek. Vraag dan een code aan tijdens uw bezoek aan de apotheek voor de app, MedicatieThuis.

Liever niet via de app. Vul dan het onderstaande formulier in of laat de arts het recept digitaal of per fax (020-2111340) versturen naar de Zuidas apotheek. ​Zodra het recept ontvangen is nemen wij het in behandeling en zorgen ervoor dat de medicatie binnen 24 uur voor u klaar staat in de apotheek. U ontvang een bericht van ons zodra de medicatie opgehaald kan worden.

Als er tussentijds vragen zijn nemen we telefonisch contact met u op. Het helpt ons in de efficiëntie als u goed bereikbaar bent en voorkomt wachttijden in de apotheek bij het ophalen. Alvast dank voor uw medewerking.

Aanvraag herhaalmedicatie Apotheek Zuidas

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Voor het juist opstarten van deze service is het van belang dat de apotheek exact weet hoeveel voorraad er nog van de dagelijkse medicatie thuis aanwezig is.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Wanneer ik op 'verzenden' klik ga ik ermee akkoord dat de Apotheek tot wederopzegging de herhaalservice in overleg met mijn huisarts voor mij opstart.