« Terug naar vorige pagina

Over ons

Onze overtuiging is dat de farmaceutische dienstverlening moet aansluiten op uw behoefte. Wij zijn er om u te helpen en te voorzien van medicatie op de manier die bij u past. Belangrijke pijlers van onze dienstverlening zijn service, snelheid en aandacht.

Service

Hier willen we in toenemende mate invulling aan geven o.a. door het proactief aanbieden van levering van medicatie thuis of op het werk, uiteraard in anonieme verpakkingen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om medicatie af te halen in de multifunctioneel inzetbare kluisjes in de centrale hal van het gebouw Summertime. Dit geeft u de mogelijkheid om tijd en plaats ongebonden uw medicatie in ontvangst te nemen, zonder de frustratie van lange wachttijden.

Snelheid

Onze ambitie is om in toenemende mate apps en digitale innovaties in te zetten ter ondersteuning van onze farmaceutische dienstverlening. Dit geeft de mogelijkheid om efficiënt te communiceren en kost het u niet meer tijd dan nodig om goed geïnformeerd te worden. Het helpt ons daarnaast om de cliëntenstroom beter te managen. Doordat vragen reeds beantwoord zijn kunnen patiënten die geen nadere aandacht nodig hebben snel geholpen worden bij een uitgiftebalie, of middels het afhalen via de medicatiekluisjes.

Aandacht

Door logistieke taken en dienstverlening los te koppelen van inhoudelijke begeleiding houden wij meer tijd over om u persoonlijke aandacht te geven. Deze aandacht helpt ons u als persoon beter te leren kennen en ons zorgaanbod beter te laten aansluiten op uw specifieke behoefte. Dit kan een snelle afhandeling van aangevraagde herhaalmedicatie zijn ofwel een uitgebreid inhoudelijk gesprek in onze privacy ruimte met de apotheker.

LairesseGroep

De Zuidas apotheek vormt samen met De Lairesse apotheek en de Koninginne apotheek de LairesseGroep. De andere twee apotheken zijn elders gesitueerd in de stad. Als u zich inschrijft bij de Zuidas apotheek, dan is het mogelijk om ook direct te worden ingeschreven in het bestand van de twee andere apotheken. Bestellingen kunnen dan bij alle apotheken van de groep worden geplaatst en worden opgehaald.

De kwaliteit van zorg wordt in belangrijke mate bepaald door de mensen die de zorg verlenen. Dit zijn de werknemers van de Zuidas apotheek:

  • Daan Jansen, apotheker
  • Mandy Barsoum, apotheker
  • Samira, assistente
  • Morsal, assistente
  • Marloes, assistente
  • Petra, assistente
  • Melanie, assistente