Ovidius pharma & care

De Zuidas apotheek is samen met de Lairesse apotheek, Koninginne apotheek en Lairesse ziekenhuisfarmacie onderdeel van Ovidius Pharma & Care. De andere twee apotheek vestigingen zijn elders gesitueerd in de stad. Als u zich inschrijft bij de Zuidas apotheek, dan is het mogelijk om ook direct te worden ingeschreven in het bestand van de twee andere apotheken. Bestellingen kunnen dan bij alle apotheken van de groep worden geplaatst en worden opgehaald.

Binnen Ovidius pharma & care verenigen we de belangrijkste waarde waarvoor ons bedrijf staat. Wij voelen ons verantwoordelijk voor verantwoord medicijngebruik en het welzijn van onze cliënten. Dit doen we door geneesmiddelen en de dienstverlening daaromheen zo effectief veilig en efficiënt mogelijk aan te bieden.

Effectief en veilig: het aanbieden van juiste geneesmiddelen, in de juiste hoeveelheid en combinaties, zodat de geneesmiddelen veilig kunnen worden gebruikt en doen wat ze moeten doen.

Efficiënt en betrouwbaar: de cliënt zoveel mogelijk ontzorgen, zodat het de cliënt en de gemeenschap zo min mogelijk tijd, geld en moeite kost.

Voor informatie hierover bezoek de website: Ovidius Pharma & Care