« Terug naar vorige pagina

Medisch specialisten

Cosmetisch dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer 

Dr. Elian Brenninkmeijer heeft als dermatoloog jaren lange ervaring met de zieke en gezonde huid. Naast haar kennis van de huid en huidproblemen is zij specialist en expert op het gebied van Botox, hyaluronzuur-fillers en huidverbetering. Als internationaal trainer en expert bij Allergan voor de Botox en fillers maakt zij gebruik van de medische codes ontwikkeld door Mauricio di Maio, welke nu wereldwijd wordt onderwezen. Deze revolutionaire techniek geeft een nieuwe kijk op cosmetische behandelingen en houdt rekening met de structuren van de huid en de anatomie van het gezicht. Door middel van deze holistische benadering kijkt Elian Brenninkmeijer naar de behoefte van de klant. Wat zijn de wensen en gevoelens? Elke huid en elk gezicht is uniek. Met de juiste informatie, begeleiding en behandeling werkt zij samen met de klant naar een optimaal en natuurlijk resultaat. Bezoek de persoonlijke website Elian Brenninkmeijer voor meer informatie en het maken van afspraken.
Dr. Elian Brenninkmeijer werkt met de producten van ZO Skin Health – Obagi, welke verkrijgbaar zijn bij de Zuidas apotheek.

Gynaecologie

Voor sommige gynaecologische klachten is het beter wanneer u door de huisarts en gynaecoloog samen, kunt worden gezien. Dit is een extra dienstverlening die wordt aangeboden door de huisartsenpraktijk Zuidas in samenwerking met de afdeling gynaecologie van Medisch Centrum Jan van Goyen. Gynaecoloog Carla van der Weijden zal wekelijks enkele spreekuren aanbieden voor de vrouw met gynaecologische klachten, aandoeningen of vragen op onze locatie op de Zuidas. Lees meer over Carla van der Weijden op het Medisch centrum Jan van Goyen. Mocht verder onderzoek nodig zijn, dan kunt u op korte termijn gezien worden door dezelfde gynaecoloog op de locatie Jan van Goyen. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Indien u geen verwijzing heeft en een afspraak wilt maken met de gynaecoloog dan dient u het consult zelf te betalen.