Medisch specialisten

Cosmetisch dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer 

Dr. Elian Brenninkmeijer heeft als dermatoloog jaren lange ervaring met de zieke en gezonde huid. Naast haar kennis van de huid en huidproblemen is zij specialist en expert op het gebied van Botox, hyaluronzuur-fillers en huidverbetering. Als internationaal trainer en expert bij Allergan voor de Botox en fillers maakt zij gebruik van de medische codes ontwikkeld door Mauricio di Maio, welke nu wereldwijd wordt onderwezen.

Deze revolutionaire techniek geeft een nieuwe kijk op cosmetische behandelingen en houdt rekening met de structuren van de huid en de anatomie van het gezicht. Door middel van deze holistische benadering kijkt Elian Brenninkmeijer naar de behoefte van de klant. Wat zijn de wensen en gevoelens? Elke huid en elk gezicht is uniek. Met de juiste informatie, begeleiding en behandeling werkt zij samen met de klant naar een optimaal en natuurlijk resultaat.

Bezoek de persoonlijke website Elian Brenninkmeijer voor meer informatie en het maken van afspraken.

Dr. Elian Brenninkmeijer werkt met de producten van ZO Skin Health – Obagi, welke verkrijgbaar zijn bij de Zuidas apotheek.