Zuidas huisartsen

Huisartsenpraktijk Zuidas is een nieuwe praktijk gelegen in Amsterdam-Zuid aan de Gustav Mahlerlaan. De huisartsen praktijk is er voor iedereen. U kunt zich inschrijven als vaste patiënt maar ook voor incidentele klachten bij ons gezien worden. Onze artsen en assistenten zijn service gericht en spreken vloeiend Engels. Wij zijn ons bewust van de verschillen in medische zorg in verscheidene landen en daarom proberen wij de Nederlandse aanpak uit te leggen en tegelijkertijd aan de wensen van de patiënt te voldoen.

We bieden een breed pakket aan diensten aan en verschillende diagnostische mogelijkheden. Zo komt het laboratorium dagelijks om te prikken en kunt u snel over de uitslagen beschikken. Tevens zijn er spreekuren van diverse medisch specialisten en fysiotherapeuten.

Contactgegevens

Huisartsen:

  • Carlotta van Hellenberg
  • Jessica Merkx

Telefoon: 020-2148369

In de opstartfase zal de beschikbaarheid nog iets beperkter zijn. Snel zullen we uitbereiden dan een fulltime beschikbaarheid van een huisarts. Tot die tijd is de aanwezigheid als volgt:

Week 38: Maandag en dinsdag van 8:00  – 14:00

Week 39: Woensdag van 8:00 – 17:00

Vanaf week 40: Maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 – 14:00

Per heden kunt u bij noodgevallen terecht bij een van de omliggende huisartsen praktijken, neem hiervoor contact op met: 020-2148369